fbpx
Hård CL-lodtrækning for Brøndby: Trak de franske favoritter
2021-02-11_at_16-45-45_Fujifilm_X-T4_DSCF9222x.jpg

Foto: Robert Hendel

Brøndby IF's fodboldkvinder slog de norske mestre fra Vålerenga ud i den seneste runde i Champions League. Foto: Robert Hendel
SPORT. Der er tirsdag blevet trukket lod til ottendedelsfinalerne i UEFA Women’s Champions League. Her venter der ‘Pigerne fra Vestegnen’ en hård opgave i form af de forsvarende CL-vindere fra Olympique Lyon

Brøndby kommer på noget af en opgave i næste runde af UEFA Women’s Champions League. Det står klart, efter der i dag blev trukket lod til ottendedelsfinalerne i turneringen.

Her blev Brøndby trukket op af bowlen sammen med det franske storhold Olympique Lyon, der har vundet turneringen de seneste fem år i træk.

Der venter altså Brøndbys fodboldkvinder noget af en opgave både hjemme og ude i kampen om en plads i kvartfinalen. Sidste år udraderede Olympique Lyon Brøndbys evige rivaler fra Fortuna Hjørring med sammenlagt 11-0 på vejen mod den femte turneringssejr i træk i UEFA Women’s Champions League.

Brøndby lægger ud på udebane den 3. eller 4. marts, mens returkampen bliver spillet i Brøndby den 10. eller 11. marts 2021.

Tror du, at fodboldkvinderne fra Brøndby går videre mod Olympique Lyon i Champions League?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top