fbpx
Vil omlægge trafik nær højhuse
2021-01-08_at_15-09-34_DJI_FC7303_DJI_0027x.jpg

Foto: Robert Hendel

Når de tre højhuse i Albjergparken bliver revet ned, vil beboerne ikke have adgang i bil via Strandesplanaden. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Brøndby Kommune vil efter ønske fra boligselskaberne give tilladelse til, at entreprøren kan etablere en midlertidig vej mellem mellem Kærlunden og Albjergparken, mens nedrivningen af de PCB-forurende højhuse i Brøndby Strand foregår

Snart går arbejdet i gang med at rive de tre højhuse i Albjergparken ned på grund af PCB-forurening.

I forbindelse med nedrivningen bliver der etableret en byggeplads omkring de tre højhuse i Albergparken, og det betyder, at det bliver nødvendigt at adskille trafikken til byggepladserne fra beboertrafikken.

For beboerne i området medfører det, at de vil blive ledt nordpå gennem Kærlunden, mens der arbejdes med at rive højhusene ned. Fra Strandesplanaden vil der udelukkende være åbent for trafik til og fra byggepladsen.

Før omlægningen af trafikken kan blive en realitet, skal vejprojektet i høring i seks uger, hvor sidste frist for indsigelser og kommentarer er 17. februar 2021.

Ifølge den VVM-redegørelse, der blev behandlet i sommeren 2019, fremgår det, at den midlertidige omlægning af trafikken vil være med til at reducere nedrivningsperioden fra fem til tre år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top