fbpx
Opdateret: Røver fra Ejby fanget
2020-10-08_at_12-52-50_Fujifilm_X-T4_DSCF6237x.jpg

Retten i Glostrup. Foto: Robert Hendel

Københavns Vestegns Politi efterlyste onsdag morgen en røver med foto. Han blev onsdag aften anholdt og forventes fremstillet i et grundlovsforhør i løbet af torsdagen. Arkivfoto: Robert Hendel
GLOSTRUP 21. november var der røveri mod Harald Nyborg i Ejby. Politiet har søgt og fanget gerningsmanden

Københavns Vestegns Politi frigav onsdag et overvågningsfoto af en mand, som mistænkes for at have truet personale i Harald Nyborg på Ejby Industrivej til at udlevere ham penge.

– Vi har efterforsket røveriet siden det skete lørdag den 21. november 2020 kl. 15.11, men har indtil nu ikke kunne identificere gerningsmanden. Derfor beder vi nu offentligheden om hjælp til at komme videre og få sat navn på ham. Har nogen i øvrigt oplysninger om ham eller røveriet, så kontakt os også gerne, sagde politikommissær Søren Andersen, Københavns Vestegns Politi, i den forbindelse.

Gerningsmanden gav personalet en seddel med trusler, understregede dem med en pistollignende genstand i lommen og forlod butikken i ukendt retning.

Onsdag aften kunne Københavns Vestegns politi oplyse, at de har været i kontakt med den mistænkte. Folkebladet har derfor fjernet billedet af ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top