fbpx
Investér i bedre drømme med en god elevationsseng
folkebladet.dk-www.sengespecialisten.dk-10-01-2021-scaled.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Der findes intet værre end en dårlig nats søvn, der kan ødelægge en hel dag for dig.

En forkert madras, en dårlig liggeposition – årsagerne bag kan være mange, men kuren er en og den samme; nemlig en god elevationsseng, der kan sikre dig den fornødne komfort.

Både online og hos fysiske forhandlere finder du i dag et stort udvalg af elevationssenge i forskellige prisklasser, så du kan få en seng med hjem, der matcher dine unikke behov.

Antallet af motorer er alfa og omega
Det der adskiller en elevationsseng fra en traditionel seng, er først og fremmest sengebunden, der i denne variant er udskiftet med en motoriseret udgave, der faktisk kan rumme op til 5 motorer. I den gennemsnitlige elevationsseng vil du dog typisk finde 2 motorer – en til hovedgærdet og en til fodenden. Valget af motorer er ganske afgørende for dig, der ønsker optimal komfort og endnu større fleksibilitet – fx ved også at kunne justere lændestøtten – kan det være en god idé at investere i en mere avanceret model.

En elevationsseng rummer masser af potentiale
Udover at give dig en optimal komfort under din nattesøvn, så kan elevationssengen faktisk rumme mange funktioner, der gør din hverdag nemmere:

Spise morgenmad på sengen – få mere romantik ind i hverdagen med morgenmad på sengen, der bliver meget nemmere i en elevationsseng, hvor du kan tilpasse din siddeposition.
Læse- eller arbejdsplads – vink farvel til spændinger i nakke og skuldre, når du i en elevationsseng blot kan hæve hovedgærdet og nyde en god bog inden sengetid – ligesom du også lige kan sende den sidste mail fra computeren.
Aflastning af trætte eller hævede ben – efter en lang arbejdsdag, en løbetur eller under en graviditet kan det være guld værd at have mulighed for at hæve benene, så du kan opnå velvære og aflastning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top