fbpx
Fars Køkkenskole er blevet digital
Fars-Koekkenskole-2.jpg
Når Fars Køkkenskole kan ikke holde kurser på skolerne, så må de gøre det digitalt.
Vallensbæk. Fædre og børn skal nu lave mad i hjemmet under Fars Køkkenskole i stedet for i skolekøkkenerne. Derfor var Fars Køkkenskole sidste uge på tur med tuk-tuk-knallert i Vallensbæk med råvarer til de deltagende familier

Normalt samles deltagerne i Fars Køkkenskole i skolekøkkenerne for at lave mad sammen. Det har ikke været muligt de seneste par uger, og derfor har det kommunale madinitiativ åbnet op for online-undervisning, så fædrene ikke snydes for kvalitetstid i køkkenet med deres børn.

Derfor var Fars Køkkenskole på tur med deres tuk-tuk-knallert for at dele råvarer ud til de deltagende familier i Vallensbæk, som nu skal lave mad hjemme i deres egne køkkener med små opskriftsvideoer som guide.

– Det fungerer rigtig godt! Det er selvfølgelig bedre ovre på skolen, hvor man kan være sammen med de andre forældre. Men nu prøver vi at lære og klare os selv i køkkenet, siger en af de deltagende fædre.

Det var ikke kun folkene bag Fars Køkkenskole, der var ude og dele råvarer ud. Vallensbæk kommunes borgmester, Henrik Rasmussen, var hoppet på cyklen for at hjælpe med uddelingen.

– Jeg synes, Fars Køkkenskole er en rigtig sej måde at være sammen på som familie. I disse tider må vi gøre tingene på en alternativ måde. Derfor bringer vi maden ud, så far og børn kan samles i køkkenet og lave noget sammen som familie, siger Henrik Rasmussen.

FAKTA om fars køkkenskole

Fars Køkkenskole er et madlavningskursus for fædre og deres børn, der går i 2-.4. klasse. Her lærer de at tilberede varierede hverdagsretter, som er nemme at lave i en travl hverdag – samtidig med at de får hyggelige oplevelser i køkkenet.

Initiativet startede i Vallensbæk Kommune og er siden blevet udbredt til 28 kommuner landet over, og i dag har over 5500 fædre deltaget i Fars Køkkenskole.

For tilmelding og mere information kontakt Sune Hybel Olsen på mail suhol@vallensbaek.dk eller telefon 47 97 41 11.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top