fbpx
Energirenovering – en bæredygtig løsning
folkebladet.dk-www.energitilskud.net-08-01-2021-scaled.jpg
SPONSORERET INDHOLD: I løbet af de seneste par år er der kommet langt mere fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. Disse to begreber er relevante i stort set alle sammenhænge, hvilket er et tegn på, at det altid er muligt at blive mere bæredygtig.

I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvordan du kan blive mere bæredygtig, og ligeledes hvordan du kan spare penge på en mere bæredygtig løsning.

Flere og flere danskere vælger at få udskiftet deres eksisterende varmeløsning med en mere moderne og miljøvenlig løsning som eksempelvis et jordvarmeanlæg. Hvis du vælger at få udskiftet din nuværende løsning, er det en mulighed for dig at ansøge om energitilskud.

Sådan får du tilskud til energirenovering.

Hvad er et energitilskud?
Et energitilskud er et tiltag, som er blevet vedtaget i Folketinget. Regeringen besluttede, at alle dem der ønskede at blive mere bæredygtige i deres livsstil ville få muligheden for at modtage finansiel støtte til installationen af deres nye og mere bæredygtige løsning. Det betyder, at hvis du ønsker at udskifte din nuværende varmeløsning med en mere miljøvenlig løsning, kan du ansøge om et energitilskud.

Hvem skal jeg henvende mig til?
Hvis du ønsker at ansøge om et energitilskud, skal du kontakte et energiselskab. Det er en fordelagtig idé at henvende dig flere forskellige energiselskaber, fordi de forskellige energiselskaber har forskellige ordninger. Det betyder, at du får muligheden for at vælge den bedste blandt de energiselskaber, du har ansøgt hos.

Når din ansøgning er blevet godkendt, er det vigtigt, at du modtager en skriftlig godkendelse. Den skriftlige godkendelse er dit bevis på, at du kan få et energitilskud. I den sammenhæng skal du ikke kontakte relevante håndværkere, før du har fået den skriftlige godkendelse fra energiselskabet.

Når din nye løsning er blevet installeret, vil du opleve, at du kommer til at bruge mindre strøm – og ligeledes mindre penge – i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top