fbpx
Udstilling visualiserer naturkræfter
Ragnhild-Joest.jpg

Malerier som dette kan ses den kommende måned i Glostrup Fritidscenter. Maleri: Ragnhild Joest

Malerier som dette kan ses den kommende måned i Glostrup Fritidscenter. Maleri: Ragnhild Joest
GLOSTRUP. I december kan man i Glostrup Fritidscenter ser værker af Ragnhild Joest Harbeck. Hun arbejder blandt andet med at visualisere de naturkræfter, vi er underlagte eller som vi prøver at tæmme

Fra fredag den 4. december til torsdag den 7. januar udstiller Glostrup Kunstforening Ragnhild Joest Harbeck i Glostrup Fritidscenter.

Ragnhild Joest Harbeck er billedkunstner og arbejder med maleriet som det primære medie. Der arbejdes i feltet mellem det figurative og abstrakte, med akryl og mixed media på lærred og papir. Ragnhild visualiserer i billedfeltets rum de naturkræfter, vi er underlagte, eller som vi prøver at tæmme, og som nogle gange sender os i nye retninger. Billedets elastiske rum og dybde afsøges i den vedblivende vekselvirkning mellem fladens komponenter, rytmen i gentagelsens struktur, driften mod spiralens center, – en skæv organisme folder sig ud.

Det underfundige og uopdagede land er åbent for udforskning. Spændingsfeltet mellem buens yderpunkter angiver at scenen er sat i et blink i tid og rum. Fragmenter bliver trukket frem og skubbet bagud på fladen og konkretiserer bevægelsen. Balancen drages mod den umulige forvrængning, og enderne samles og balanceres med en nerves vibration.

På grund af corona-situationen er der ikke en fernisering som normalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top