fbpx
Udsætter derby: Coronavirus rammer Brøndby-trup
2020-11-22_at_17-27-06_Fujifilm_X-T3_DSCF9024x.jpg

Lørdag var det meningen, at Brøndby IF Futsal skulle byde velkommen til København Futsal i Stadionhal 1. Det har coronavirus dog sat en midlertidig stopper for. Foto: Robert Hendel

Lørdag var det meningen, at Brøndby IF Futsal skulle byde velkommen til København Futsal i Stadionhal 1. Det har coronavirus dog sat en midlertidig stopper for. Foto: Robert Hendel
SPORT. Der bliver ingen kamp lørdag mellem Brøndby IF og København Futsal. Kampen er blevet udsat på ubestemt tid på grund af coronasmitte. To andre kampe i ligaen er også blevet aflyst i weekenden

Først tømte den nuværende situation med coronavirus tribunerne i de danske futsal-haller.

Onsdag aften lammede udbruddet af covid-19 så ligaen, og det betyder blandt andet, at futsalderbyet mellem Brøndby IF og København Futsal er aflyst. I stedet arbejder de to hold på at finde en ny dato til kampen.

– Vi har konstateret et et Corona tilfælde i vores trup efter kampen i fredags. Derfor har vi af sikkerhedsprincip aflyst al aktivitet i denne uge, forklarer Steven de Oliveira Schumann, der er sportschef i Brøndby IF Futsal.

Klubben håber dog, at det ikke bliver nødvendigt også at aflyse den sidste kamp inden jul, men folkesundhederen kommer altid i første række, understreger sportschefen.

– Vi vil ikke risikere at starte smittekæder i truppen, så lige nu er alle er sendt hjem og til test, og så passer vi på hinanden, dommere og modstandere på den måde, siger Steven de Oliveira Schumann.

Foruden hovedstadsderbyet i Futsal Liga Øst er to andre kampe også blevet lammet. Det drejer sig om opgørene i Futsal Liga Vest mellem Broager UI og RGK samt Hjørring Futsal Klubs kamp mod Sønderborg Futsal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top