fbpx
Piet Papageorge er Venstres borgmesterkandidat
Piet.jpg

Foto: Jesper Ernst Henriksen

Piet Papageorge er spidskandidat for Venstre i Glostrup. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Tirsdag aften skulle medlemmerne af Venstre i Glostrup vælge mellem Piet Papageorge og Marlene Frandsen som partiets spidskandidat. Det blev Piet, der løb med sejren og skal prøve at bevare borgmesterposten ved Venstre

I starten af november annoncerede borgmester John Engelhardt (V), at han stopper i politik med udgangen af denne valgperiode. Derfor skulle Venstres medlemmer tirsdag i sidste uge vælge ny spidskandidat.

Som vi over de seneste uger har omtalt her i Folkebladet, stod valget mellem Marlene Frandsen og Piet Papageorge.

Med et stort flertal valgte medlemmerne Piet Papageorge. Det er han selvfølgelig glad for.

– Jeg synes det er mega fedt, det er super ærefyldt. Det føles utroligt rigtigt. Jeg vil gå ydmygt ind til opgaven, men jeg tror på projektet og på at jeg med opbakningen fra Venstres medlemmer kan levere et resultat, siger han.

Jeg synes det er mega fedt, det er super ærefyldt. Det føles utroligt rigtigt. Jeg vil gå ydmygt ind til opgaven, men jeg tror på projektet og på at jeg med opbakningen fra Venstres medlemmer kan levere et resultat.

Piet Papageorge

Han sender også en ros til sin modstander.

– Kæmpe tak til Marlene. Det er godt for medlemsdemokratiet med et valg, så stor cadeau for det, siger han.

Torben Martinsen, formand for Venstre i Glostrup, er også glad for valget.

– Han får en kæmpe opgave, han skal løfte arven fra de seneste tre valgsejre fra John Engelhardt. Selvom han er ung, er han erfaren. Han har siddet i kommunalbestyrelsen i syv år, han har været udvalgsformand og så er han en dygtig forhandler, siger formanden.

Forhåbningen i Venstre er selvfølgelig, at Piet Papageorge vil kunne bevare borgmesterposten ved partiet.

– Vores håb er, at han bliver borgmester, men vi ved godt, det bliver svært. Meget kan jo ske inden valget, men på landsplan står Venstre jo ikke til en fremgang. Men alt er anderledes lokalpolitisk, siger Torben Martinsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top