fbpx
Juletræerne blev tændt
Julebustur-3.jpg
Julemanden og hans hjælpere tog imod børnenes juleønsker.
VALLENSBÆK. De tre juletræer i Vallensbæk blev tændt helt diskret af borgmesteren og Julemanden i lørdags

På grund af corona-forsamlingsforbuddet var det desværre ikke muligt at holde de traditionelle juletræstændinger i Vallensbæk i år.

Men borgerne skulle ikke snydes for juletræer, så de er blevet sat op tre steder i kommunen: Ved rådhuset, ved gadekæret i Vallensbæk Landsby og ved Sundhedshuset i Vallensbæk Nord.

Lørdag sidst på dagen tog borgmester Henrik Rasmussen på en hemmelig tur sammen med Julemanden og hans hjælpere, der kunne tænde træet med en ganske særlig nisse-trylleformular.

Synet af de tre juletræer kan nydes til efter jul.

Ikke snydt

For de mange børn i Vallensbæk, der havde glædet sig til juletræstændingen, var der dog stadig et besøg af julemanden, der sammen med borgmesteren kom forbi i fredags.

– Når vi ikke kan holde juletræstænding, må vi jo finde på noget andet – og det bliver så at køre rundt og hilse på børnene sammen med julemanden og hans hjælpere og rensdyret Rudolf, sagde borgmester Henrik Rasmussen.

Og så tog de af sted til daginstitutionerne i en flot, julpyntet veteranbus med julemusik gjaldende ud af højttalerne.

Første stop var dagplejens legehus Sydstjernen, hvor de små børn med nissehuer til at begynde med var lidt betuttede over besøget – men tøede op, da de så julegodterne, som julemanden og borgmesteren havde med.

Så gik turen videre til daginstitutionerne Sommerfuglen og Stien, hvor børnene stod klar til at tage imod. Hvert sted spurgte julemanden, hvad børnene ønskede sig. En enkelt havde ”sne” som sit ønske – en anden var mere kæk og spillede det sikre kort med ”alt fra Fætter BR”.

Juledelegationen besøgte i alt ni daginstitutioner udover dagplejen på deres tur rundt i kommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top