fbpx
Julebagning gav højt humør
Julebag-med-specialklassen_11.jpg

Julebagningen bragte smilene frem i specialklassen.

Julebagningen bragte smilene frem i specialklassen.
VALLENSBÆK. Det kan være svært for alle at holde julehumøret højt denne jul. Særligt for elever i specialklasser kan det være svært, men lidt julebagning fik smilene tilbage

Der blev vejet, pisket, hakket, revet og hygget, da specialklasserne 5.C og 5.D i denne uge fik besøg af folkene fra Vallensbæk Kommunes madinitiativ, Madborgerskab. Køkkenet i Juniorklubben Toppen på Vallensbæk Skole bugnede med appelsiner, dadler og chokolade, for i stedet for matematik eller dansk var der nemlig pebernøddebagning og julede dadelsnacks på skoleskemaet.

Det er nemlig vigtigt at prioritere hyggen i specialklasserne på en corona-venlig måde, siger Sune Hybel Olsen, der er projektudvikler og underviser hos Madborgerskab:

– Der er tale om børn, der har brug for nogle mere faste rammer i deres hverdag. I denne tid, hvor alt lukker ned, og børnenes faste rammer er brudt, er det vigtigt, at der sker noget spændende i deres hverdag, når de kommer i skole.

Det tyder på, julehyggen ramte plet. De otte børn var i højt humør, og der var ingen mangel på julestemning.

– Jeg vil bage én stor pebernød! sagde Malthe, der i dagens anledning havde iført sig en julesweater med julemænd, nissehuer og peberkagemænd.

For alles bedste blev det dog ikke til én stor pebernød – men det blev til en masse hygge. Dagen sluttede med en omgang børnevenlig gløgg og en smagsprøve på de nylavede snacks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top