fbpx
Bedre job- og beskæftigelsesmuligheder for veteraner
Dan-Kornbek-Christiansen_web_hor.jpg

Dan Kornbek Christiansen (K). Foto: Jesper Ernst Henriksen

Dan Kornbek Christiansen (K). Foto: Jesper Ernst Henriksen
DEBAT.  

Det er og bliver en lokal, konservativ mærkesag at sikre bedre forhold og muligheder for vores militære- og civile veteraner her i byen.

Jeg havde på på årets sidste kommunalbestyrelsesmøde fremsat et forslag om, at vi skal gøre endnu mere for at få veteraner, der selv ønsker det, i job og beskæftigelse.

Der er afsat otte millioner kroner på finansloven og dem skal vi selvfølgelig have vores del af her i byen – ikke for pengenes skyld – men for vores veteraners skyld.

Stor tak til Kasper Damsgaard fra Socialdemokratiet og til Lars Thomsen fra Bylisten for at støtte mit oprindelige forslag!

At jeg selv valgte at stemme for et ændringsforslag skyldes alene, at der i mit oprindelige forslag står, at sagen og arbejdet fremover skal ligge i Erhvervs- og Arbejdsmarkedsområdet – nu kommer sagen både til at ligge der men også i Kultur- og Fritidsområdet.

Det betyder, at vi nu er helt sikre på at administrationen påbegynder arbejdet med at skabe bedre job- og beskæftigelsemuligheder for veteraner.

1 kommentar om “Bedre job- og beskæftigelsesmuligheder for veteraner”

  1. Carsten siger:

    Det virker som om Glostrup bllot vil have penge under dække at de vil hjælpe veteraner.

    Min søn er ledig veteran og ved at få hjælp til job af den gamle veterankoordinator. Et serviceselskab ville gerne ansætte ham og andre veteraner men skulle vejledes i hvordan. Pludselig kom veterankoordinatoren og sagde at Glostrup havde forbudt ham at hjælpe med job og at han skulle tilbage til jobcentret. Et sted hvor han flere gange havde gået forgæves.

    Min søn røg ned i et sort hul og min hustru ringede grådkvalt til veterankoordinatoren som lovede at han ville klage. Pludselig blev veterankoordinatoren fyret…
    Nu mener Glostrup pludselig noget andet. Nu skal de hjælpes i job. Hvad pokker har i gang i!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top