fbpx
Alt inden for dørklokker hos Harald Nyborg
839-L1175-folkebladet.dk_.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Kan du heller ikke høre dørklokken? Måske er den gået i stykker? Så er det heldig, du kan få en ny og billig dørklokke i Harald Nyborg. Du ved aldrig, hvem der kan komme på uventet besøg, men med en ny dørklokke kan du sikre dig, at du aldrig går glip af en pakke eller en gammel ven eller veninde, der lægger vejen uanmeldt forbi. Læs videre og bliv inspireret til, hvordan du forbereder dig på gæster

Selvom vi i dag foretrækker at ringe til hinanden frem for at ringe på døren, så kan der være masser af gode grunde til at få en ny dørklokke installeret i dit hjem. Det er let og enkelt at gøre, og i dag kan du faktisk få trådløse dørklokker fra Harald Nyborg. Det gør det lettere end nogensinde før for din gæster at ringe på din dør.

Vær hjemme, når du venter på pakken
En dørklokke kan være praktisk, hvis du arbejder hjemmefra og venter hele dagen på en pakke, du har bestilt. Uden dørklokken kan det være, du går glip af din pakke, og så må du hele vejen ned på posthuset for at hente den. Med en dørklokke på væggen kan buddet ringe på, så du kan høre den over hele huset, og du får pakken til tiden.

Måske har børnene venner, som kommer på besøg? De vil blive vilde efter at høre, når det ringer på døren, særligt hvis du holder børnefødselsdag. Med en trådløs dørklokke fra Harald Nyborg slipper du endda med besværet i at sætte ledningen op og rundt i hele huset. Nu kan du bare sætte knappen ved døren, og den elektriske klokke op i entreen, så du nemt kan høre den over hele huset.

Lidt af det hele og mere til
Harald Nyborg har faktisk altid lige det, du står og mangler. Det gælder både hus, have og hobby, indendørs som udendørs. Har du udstyr fra Black & Decker derhjemme, så finder du også masser af tilbehør til, så du kan få mest mulig glæde ud af dit Black & Decker-udstyr.

Det kunne eksempelvis være en trimmerspole, som du kan bruge til en trimmer fra Black & Decker. Så hvis snøren eller spolen til din græstrimmer er gået i stykker, så finder du reservedelene hos Harald Nyborg. Det gælder alle Black & Decker produkter. Du finder det billigt og nemt i Harald Nyborg.

På den måde kan du blive sommerklar allerede nu. Ved at gøre græstrimmeren klar til en sommer forude med masse af græstrimning allerede nu, så får du det meste ud af tiden, når solen vender tilbage og græsset begynder at gro igen.

Og du vil så nemt som ingenting få en græsplæne, der ser skinnende ud, som dine børn kan boltre sig i, og dine naboer vil kigge misundeligt på. Har du styr på græsplænen, kan du blive konge og dronning af kvarteret. Så tag en smut forbi Harald Nyborg, og find det du mangler allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top