fbpx
Spred rygtet om et kvalitetsdygtigt autoværksted i Glostrup, hvor kvalitet og service er i fokus
folkebladet.dk_.jpg
SPONSORERET INDHOLD: De fleste mennesker er vanemennesker. Selvom vi måske ikke tænker over det i dagligdagen, så er vores liv på mange måder styret af vaner. Vi gør det samme i dag, som vi gjorde i går, og som vi formentligt kommer til at gøre igen i morgen.

Vores vaner kommer også til udtryk i måden vi handler og forbruger på, og det er der formentligt lavet mange studier af. Vaner er på mange måder interessante, fordi de kan sige noget om, hvordan vi har tænkt os at handle i fremtiden. Når vi eksempelvis først er blevet glade for en given butik eller udbyder, så skal der meget til, førend vi ombestemmer os og vælger om. De fleste bryder sig heller ikke om at skulle vælge om, og derfor er der vigtigt at vælge rigtigt til at starte med – også når det gælder dit foretrukne autoværksted.

Vælg rigtigt til at starte med
Når man første gang skal ud at købe en bil, så er værkstedsbesøg formentligt det sidste, man har lyst til at tænke på. Desværre er det i langt de fleste tilfælde uundgåeligt, at man på et tidspunkt skal tage stilling til, hvilket autoværksted man i fremtiden vil benytte sig af.

Som vanemennesker benytter vi også ofte af de samme forhandlere og udbydere, som vi er vant til at handle hos, såfremt vi altså har været vant til at få en god oplevelse hos selv samme forhandler. Det gør vi formentligt, fordi der er en tryghed i at vide, at vi ikke behøver at tage stilling til det samme problem af flere omgange, og det kan faktisk være et stort problem at vælge automekaniker, for der er enormt mange at vælge mellem.

Når først man har fundet sig til rette hos en automekaniker, der møder ens behov, så er det de færreste, der næste gang de får brug for en automekaniker, går et nyt sted hen. Derfor er det selvfølgeligt vigtigt, at man vælger rigtig i første hug, så er man fri for at skruple over, hvilken automekaniker man skal benytte sig af næste gang, bilen siger en sjov lyd eller advarselslamperne blinker. Derfor anbefaler vi, at du vælger Quickpoint, når du får behov for et autoværksted. Quickpoint er et uafhængigt autoværksted i Glostrup og 28 andre steder rundt omkring i landet.

Bliv klogere på dit nye autoværksted
Quickpoint er et autoværksted som er at finde 29 forskellige steder i landet, og udover at være til stede i hele landet, så er Quickpoint også et autoværksted, som vægter service og kvalitet højest. Kvalitet og service bør altid være i højsædet, når man skal vælge autoværksted, men med de mange forskellige autoværksteder at vælge mellem, kan det være svært at vurdere, hvilket autoværksted er bedst.

Som vanemennesker er vi forfaldne til at tage imod råd fra andre, når det kommer til vores forbrugsvaner. Når det kommer til kundeservice, siges det, at et dårligt rygte spredes otte gange hurtigere end et godt rygte, men der er god grund til at anbefale Quickpoint til andre, særligt hvis du også vægter kvalitet og god kundeservice højt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top