fbpx
Oplæsning i skumringstime
SPORT. På mandag Klokken 19 er der for 25. gang oplæsning i biblioteker og kulturinstitutioner på tværs af Norden - i Glostrup er det på biblioteket

På biblioteker i hele Norden og Baltikum, i nordiske institutioner i hele Europa holder Foreningen Norden på mandag klokken 19 for 25. gang skumringstime. Det hele er planlagt efter tidszoner, så man samtidig læser samme tekst. I Glostrup foregår det på Glostrup Bibliotek.

I år er det islandske Audur Ava Ólafsdóttirs roman ”Ar”, der er på programmet i skumringstimen. Bogen fik Nordisk Råds litteraturpris
2018.

Ar er mærker efter sår. På kroppen eller på sjælen. Hospitalspræst Betina Bolvig Frøkjær læser uddrag af bogen, før et glas rødvin og en snak om den meget roste, spændende bog. Året 2020 har sår og vil efterlade ar, derfor denne markering af sammenhold.

Det er Biblioteket og Foreningen Norden, der er værter, og alle er velkomne. Man skal have mundbind på, når man besøger biblioteket. Selv oplæsningen foregår med siddende publikum, så der godt må være mere end 10 tilhører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top