fbpx
Ønsketræ igen
juletræ.jpg

Dette særlige juletræ er oppe igen. Arkivfoto: Jesper Ernst Henriksen

Dette særlige juletræ er oppe igen. Arkivfoto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. For 5. år i træk bliver det muligt at give gaver til udsatte børn via det populære Ønsketræ i Glostrup Shoppingcenter

De seneste fire år har et helt særligt juletræ stået i Glostrup Shoppingcenter. Det er opstillet af centeret i samarbejde med Glostrup Vestegnens Rotary Klub med det formål at give 200 socialt udsatte børn en uventet og tiltrængt julegave.

– Vi er overvældede af den modtagelse, ønsketræet i Glostrup Shoppingcenter har mødt fra centret og ikke mindst fra kunderne i de fire foregående år, hvor vi har opstillet træet, siger præsidenten for Glostrup Vestegnens Rotary Klub, Jens Kærgaard Sørensen.

Træet er allerede oppe. Det bliver stående, ind til alle ønsker er opfyldt eller til den 18. december. Er der stadig nogle ønsker tilbage på det tidspunkt, sørger Rotary Klubben for at få opfyldt de sidste ønsker.

Det er beskrevet ved træet, hvordan man opfylder børnenes ønsker. Gaverne, som børnene ønsker sig, koster omkring 200 kroner og højest 300 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top