fbpx
Driller internettet, og er det langsomt?
folkebladet.dk-gobredbaand.dk-13-11-2020.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Det kan være, at du længe har følt, at dit internet har drillet, og du synes, at det giver dig problemer.

Det er super frustrerende, når internettet ikke virker, fordi vi er efterhånden meget afhængige af vores internet, og det betyder, at vi også forventer meget af vores internet. Måske forventer vi lidt for meget, fordi vi har brug for det, og hvor mange af os ved i virkeligheden, hvordan sådan noget internet fungerer? Der kan være mange logiske grunde til, at dit internet ikke virker, og vi kan hjælpe dig lidt på vej.

En lav hastighed
En forklaring kan være, at du har en for lav hastighed i dit hjem. Hvis der er mange enheder på internettet, der laver ting, der kræver meget som f.eks. computerspil og PlayStation, kan det være nødvendigt at få en hurtigere hastighed, fordi ellers kan det skabe problemer for jer alle sammen, og så kan i måske ikke engang være på internettet. Det kan være en god idé at ringe til din udbyder og forklare problemerne. De kan se meget mere, end vi kan, og så kan de fortælle dig, hvad du kan gøre. Du kan læse mere om billigt internet online. Det kan være, at det hjælper dig at se, hvilke andre udbyder der findes.

Dækningen på din adresse
Det kan være, at du ikke har så god dækning på din adresse, og så kommer internettet desværre ikke til at køre særlig godt af den grund. Det er meget frustrerende, men det er ikke de store muligheder. Du bor måske ude på landet, og der er ikke en særlig stor chance for, at andre udbydere kan tilbyde dig bedre internet. Det vil de måske sige for at få dig over som kunde, men dette bør du også være lidt kritisk overfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top