fbpx
Den perfekte opbevaring, når du skal renovere eller bygge til
folkebladet.dk-www.boxit_.dk-18-11-2020.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Har du planer om det helt store boligprojekt, hvor du enten vil lave en større tilbygning eller en renovering af dit hus? Så har du måske allerede gjort dig nogle tanker om, hvordan du kan få projektet til at forløbe på den bedst mulige måde. Der er nemlig mange praktiske ting at tage stilling til, og en af dem er, hvor du skal opbevare dine ejendele undervejs

Containeren er vejen frem
Heldigvis kan du nemt og billigt opbevare dine sager på en god måde. Containerudlejning giver dig nemlig mulighed for at beskytte dine ejendele for både snavs og støv fra byggearbejdet og ikke mindst for tyveri.
Du kan have din container stående i haven, så dine ting er lettilgængelige og i nærheden af dig hele tiden.

Sikret mod vind og vejr
Måske har du bange anelser i forhold til at opbevare dine mere temperaturfølsomme ting i en container. Der er dog ingen grund til bekymring, for du kan uden problemer leje en isoleret container, der sikrer dig, at dit inventar holdes tørt og ikke udsættes for fugt.
En isoleret container er især fordelagtig i vinterhalvåret, hvor vejret og temperaturen ofte er omskifteligt.

Korte leveringstider
Der er intet værre end at skulle vente længe på levering, når du bare gerne vil i gang med dine projekter. Derfor er der sørget for en kort leveringstid på containerne, så du kan få den hjem i løbet af 2-3 dage. Dette gælder, uanset hvor i landet du befinder dig, da der er tale om en landsdækkende service.

Du kan med fordel tage kontakt, hvis du er interesseret i at leje en trailer eller vil høre mere om dine mulighederne for at leje. Der er også løsninger til erhverv, så din virksomhed også har mulighed for at få adgang til ekstra plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top