fbpx
Ældreråd på plads
Aeldrerådet-nov-2020-002.jpg

De syv medlemmer ses på billedet og er bagest fra venstre Gert Ehrhorn, Niels Erik Tulstrup, John Riisgaard og Leif Larsen. Forrest fra venstre: Helle Glarø Mathiesen, Birgit Rønne Seiersen og Lisa Rydendahl.

De syv medlemmer ses på billedet og er bagest fra venstre Gert Ehrhorn, Niels Erik Tulstrup, John Riisgaard og Leif Larsen. Forrest fra venstre: Helle Glarø Mathiesen, Birgit Rønne Seiersen og Lisa Rydendahl.
VALLENSBÆK. Det nye ældreråd i Vallensbæk er nu på plads efter et fredsvalg i oktober. Ældrerådet konstituerede sig efter valget med formand, næstformand og kasserer

Vallensbæk Ældreråd består af syv borgere, der er valgt blandt og af de over 60-årige i kommunen.
Det nye ældreråd konstituerede sig den 3. november 2020. Formand er Niels Erik Tulstrup, næstformand er John Riisgaard og kasserer er Lisa Rydendahl. Det nye ældreråd begynder deres arbejde d. 1. januar 2021.

Ældrerådet rådgiver kommunalbestyrelsen i ældrepolitiske spørgsmål og formidler synspunkter mellem borgerne og kommunalbestyrelsen om lokalpolitiske spørgsmål, der vedrører de ældre i Vallensbæk Kommune. De tager emner om ældres forhold i kommunen op til drøftelse og medvirker også ved undersøgelser af kommunens serviceniveau for ældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top