fbpx
Voksenholdene vokser
SPORT. Mens der på landsplan er udfordringer med at holde på medlemmerne i idrætsforeningerne under coronaen, har de i IF32 Glostrup Gymnastik vokseværk på nogle hold

Da IF 32 Gymnastik bød velkommen til ny sæson, var bestyrelsen spændte på, hvor meget indflydelse den nuværende Corona-situation ville få på tilmeldinger, fremmøde og afvikling af træning.

Heldigvis er tilslutningen til alle hold fortsat stor, så der er kommet godt gang i gymnastiksalene igen.

Trænerne har ekstra travlt med rengøring og afspritning af redskaberne mellem træningerne og for eksempel Yoga-holdet har fået udleveret foreningens yogablokke- og bælter til eget brug gennem hele sæsonen, så de ikke skal gå på omgang fra uge til uge.

Netop voksenholdene, som yoga er en del af, har flot søgning i år. Udover den stille og alligevel effektive yoga, kan man få lige så effektiv funktionel cirkeltræning med puls og sved på panden. På danseholdene er der koncentration om trinnene, men også plads til grin og puls til fed musik. Udover motion på formiddagsholdene er der på disse også socialt samvær efterfølgende for de interesserede.

Som noget nyt byder foreningen i år på et nyt hold for de travle, der gerne vil finde et åndehul i en hektisk hverdag. Meditation giver bl.a. indre ro, balance, mindre stress og øget livskvalitet.

På holdet lærer man i et roligt tempo at meditere gennem forskellige meditations- og åndedrætsteknikker og afslapningsøvelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top