fbpx
Svømning er det nye hit for gravide – Sådan kommer du godt i gang
folkebladet.dk-vandklar.dk-20-10-2020-scaled.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Det er sundt og godt for kroppen at svømme, og det gælder faktisk også for gravide. Der findes desuden heller ikke noget bedre end at komme ud i det danske sommerland og nyde en dag på stranden, når solen hviler over vandet, og det gælder naturligvis ligeledes for gravide.

Men hvad gør du som gravid, når maven er vokset fra din gamle badedragt? Det er ingen hemmelighed, at kroppen forandrer sig markant under en graviditet, hvilket kan betyde, at gammelt badetøj for længst er blevet for småt til at tage med på stranden. Heldigvis kan du nu købe en badedragt til gravide, så du kan komme til at nyde de lange sommerdage i vandkanten på samme måde som du gjorde, før du blev gravid.

Hvad adskiller en badedragt til gravide fra andre badedragter?
Det er naturligvis først og fremmest i selve pasformen, at du finder den første forskel mellem badedragter til gravide og normale badedragter. En badedragt til gravide er nemlig designet til at kunne rumme din store mave, mens dragtens specielle strækmateriale gør, at din mave kan være i badedragten under hele graviditeten – på den måde skal du ikke købe ny badedragt efterhånden som maven vokser.

Derudover er en badedragt til gravide typisk også mere komfortabel end andre badedragter. Dragtens evne til at strække sig gør den behagelig at have på, mens det betyder, at dragten ikke strammer over hverken mave eller bryster.

Dertil er badedragter til gravide typisk også designet med mere indbygget støtte til maven og til brysterne. Det er disse områder, som konstant vokser under graviditeten, hvorfor det også er vigtigt med ekstra støtte netop her. Derudover har badedragter til gravide også den egenskab, at maven er beskyttet mod farlige UV stråler med faktor 50 UV-beskyttelse. Det giver sikkerhed både for dig og barnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top