fbpx
Masser af sjippemedaljer
sjipning.jpg

Masser af piger fra IF32 kom hjem fra DM med medaljer. Foto: IF32

Masser af piger fra IF32 kom hjem fra DM med medaljer. Foto: IF32
SPORT. I starten af oktober blev der afholdt individuelle danmarksmesterskaber i Rope Skipping. Pigerne fra IF32 viste endnu engang, at de er blandt Danmarks, bedste, da de som eneste klub kom i top tre i samtlige pigerækker

Til senior DM i Rope Skipping var IF32 repræsenteret af Natacha Vincent. Natacha havde superhurtige ben og arme og i disciplinen 30 sek. Speed, Hvor hun vandt en fortjent sølvmedalje. I udholdenhedsdisciplinen tre minutters speed vandt hun overlegent en guldmedalje. Samlet fik hun en velfortjent bronzemedalje i Danmarks bedste og sværeste række.

Dagen efter var der konkurrence for minier, hvor Laura Wittenkamp havde en fest på konkurrencegulvet og sjippede sig til en bronzemedalje i alle tre discipliner samt en flot samlet bronzemedalje.

Samme eftermiddag bød på en spændende konkurrence for juniorer med hele 70 deltagere. Også her viste pigerne fra Glostrup, at de kunne være med i kampen om medaljerne. Mynte Wittenkamp vandt en bronze medalje i tre minutter speed og med en flot indsats i de andre to discipliner vandt hun samlet sølvmedalje.

Karla Heramb satte ny personlig rekord på 30 sek. speed og vandt sølv. Med en flot gennemarbejdet freestyle vandt hun en sølvmedalje og fik en samlet 4. plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top