fbpx
Et skridt eller to i den grønne retning
Debat_web.png
DEBAT.  

Når buslinje 141 og 149 fremover vil køre på el, går vi et skridt i den rigtige retning på flere områder. Først og fremmest vil det bidrage til, at den kollektive trafik vil generere mindre forurening samt støj på sin rute gennem Glostrup.

Dertil kommer der en besparelse på 160.000 kroner i forhold til den nuværende kontrakt vi har med Movia på selv samme busruter. Derfor er det på mange måder en positiv historie, og helt sikkert noget der passer godt ind i den grønne retning Socialdemokratiet ønsker for Glostrup. De nye busser kommer på gaden i Dec. 2021.

Siden Socialdemokratiet i 2018/19 har været med til at indgå budgetaftaler, har der været et stort fokus på at trække Glostrup i en mere klimavenlig og energivenlig retning. Vi har med energipuljen hvert år afsat større beløb end tidligere set, netop til klimavenlige tiltag og det samme gør sig selvfølgelig gældende for næste år.

Udover at disse forbedringer kommer kommunens ejendomme til gavn, så vil vores børn, unge og ældre også kunne mærke en forskel. Da disse penge bl.a. er gået til udskiftning af ventilationsanlæg rundt omkring i vores institutioner, skoler og ældrecentre.

Herudover vil man også i fremtiden kunne lade sin el/hybridbil op forskellige steder i byen og sidst men absolut ikke mindst vil gadebelysningen rundt omkring i byen i den nærmeste fremtid blive udskiftet til LED belysning. Alle disse tiltag vil bidrage til en mindre CO2 udledning, samt sænke vores udgifter til driften af samme. Dette er blot nogle få positive eksempler på hvordan og hvorfor det er vigtigt for Socialdemokratiet at investerer i den grønne omstilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top