fbpx
Cykelruter i Standparken indviet i solskin
cykelruter.jpg
De nye cykelruter gennem Strandparken blev selvfølgelig indviet på cykel.
BRØNDBY. Der var medvind og solskin på cykelstierne fredag den 9. oktober, da omkring 25 cyklister og et par eldrevne tre-hjulede køretøjer var mødt op ved Strandcaféen i Brøndby for at indvie de omlagte cykelruter

Strandparken er uden tvivl et af de mest naturskønne områder i Brøndby. Netop derfor løber flere lokale, regionale, nationale og internationale cykelruter gennem området. En af dem er cykelruten kaldet EuroVelo 7. Tager man den i den ene retning slutter den først ved Nordkap, tager man den i den anden retning, hvilket nok vil være mest fornuftigt på denne årstid, kommer man til Malta.

For at undgå trængsel på den smalle sti mellem husene og søerne, er nogle af cykelruterne blevet omlagt. Supercykelstien er blevet lagt ud på Gammel Køge Landevej, mens de nationale og internationale er blevet flyttet ud på tangen mellem søerne og stranden.

Det var denne nye linjeføring, der blev indviet fredag den 9. Oktober af Strandparken og Foreningen Frie Fugle med kaffe, te og croissant ved Strandcaféen og derefter en cykeltur rundt om søerne.

Med den nye linjeføring er der også nye færdselsregler i Strandparken.

– Hvis man vælger at cykle på stierne på vest for søerne (Sivstien mm) bedes man cykle stille og roligt og passe på fodgængere og andre brugere. Til påmindelse herom er der nu opsat skilte, som viser en hurtig cyklist med rød streg over. Hurtige cyklister bør i stedet benytte supercykelstien langs Gl. Køge Landevej. Strandparken I/S håber alle brugere af det kystnære rekreative område vil følge disse anvisninger, have glæde af den nye rutevejvisning og passe på hinanden, siger Jens Erik Larsen fra Foreningen Frie Fugle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top