fbpx
BSI fik vigtig sejr i svær udekamp
2020-09-27_at_14-21-58_Fujifilm_X-T4_DSCF2786x.jpg
BSI fik tre vigtige point i udekampen mod BS 72. Arkivfoto: Robert Hendel
SPORT. BSI fik en skidt start i weekendens svære udekamp mod BS 72. De rød-hvide drenge fra Brøndby Strand fik dog vendt kampen og tog hjem fra Albertslund med alle tre point

BSI fik en forfærdelig start på weekends opgør på udebane mod BS 72.

Efter fem minutter bragte hjemmeholdet sig foran på et flot gennemspillet angreb. Den tidlige føring til hjemmeholdet var dog det, der skulle til for at vække gæsterne fra Brøndby Strand.

BSI var spilstyrende i resten af første halvleg, og seks minutter før pausen gav det bonus, da Zakaria Attauabi opsnappede en skidt tilbagelægning fra hjemmeholdet og bragte gæsterne på 1-1.

I anden halvleg sad BSI igen på spillet i det, der ifølge anfører Lukas Clifford Nicholson var holdets bedste kamp i år.

BSI-anføreren nettede selv til 2-1, og 10 minutter før tid gjorde Olcay Mustafa Uysal det til slutresultatet 3-1 til BSI.

Det var femte sejr i træk uden nederlag for BSI, der nu har fået 11 point i syv kampe.

– Vi havde masser af boldbesiddelse og var ofte farlige i både åbent spil og på standard situationer, vurderer Lukas Clifford Nicholson, der havde ros til hjemmeholdet for et flot arrangement i anledning af Lyserød Lørdag:

– Det medførte også at der var en del tilskuere, hvilket gjorde stemning endnu bedre, lyder det fra BSI-anføreren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top