fbpx
16 nye ældreboliger snart klar
Pilehavehus-nyt.jpg
16 nye boliger på Pilehavehus er snart klar til indflytning.
VALLENSBÆK. Der sker store fremskridt i byggeriet på Pilehavehus. Det er nu fastsat, at det bliver den 1. februar, der kan flytte nye beboere ind i de 16 boliger. Ansøgningsproce- duren er også klar

Nu er der ikke længe til, at nye beboere kan flytte ind i de 16 nybyggede lejligheder i Pilehavehus. Ældreboligerne nærmer sig nemlig med hastige skridt det færdige resultat og står derfor klar til indflytning den 1. februar 2021.

Det betyder også, at det er tid til at ansøge, hvis man vil i betragtning til en lejlighed.

De 16 nye lejligheder

De snart færdige ældreboliger er placeret mod nord i forlængelse af det eksisterende Pilehavehus. Formålet med de nye lejligheder er at udvide tilbuddet til pensionister og handicappede, begge med funktionsbegrænsninger.

– Jeg glæder mig over, at vi nu kan tilbyde lidt større forhold for både ægtepar og enlige. Fremover kan man vælge mellem tre størrelse boliger med en super beliggenhed tæt på indkøb og caféen, hvis man ikke selv laver mad, siger Jytte Bendtsen, formand for social og sundhedsudvalget.

De 16 nye lejligheder består af seks lejligheder på 65 kvadratmeter, otte lejligheder på 75 kvadratmeter og to lejligheder på 85 kvadratmeter, hvoraf sidstnævnte er beregnet til ægtepar.

Lejlighederne har alle hævet køleskab og komfur samt egen altan eller have. Herudover er der indrettet et fællesrum med køkken på hver etage og et fælles vaskerum.

– Det har været spændende og lærerigt at være en del af byggeprocessen, og jeg glæder mig over det gode samarbejde, der har været i styregruppen, hvor både repræsentanter for Ældreråd, beboere i Pilehavehus og social og sundhedsudvalget alle har bidraget til disse fine boliger, fortsætter Jytte Bendtsen.

Sådan ansøger du

Der er nu mulighed for at ansøge om en af de nye ældreboliger i Pilehavehus. Man skal udfylde et ansøgningsskema fra kommunens hjemmeside og sende det til Center for Pleje og Omsorg.

Her vil en visitator vurdere, om du er i målgruppen til en ældre- og handicapvenlig bolig, hvorefter boligerne tildeles efter behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top