fbpx
Verdens største affaldsindsamling
Clean-up.jpg

På lørdag er der igen World Cleanup Day. Foto: Vestforbrændingen

På lørdag er der igen World Cleanup Day. Foto: Vestforbrændingen
HELE OMRÅDET. Sammen med Vestforbrænding byder genbrugsstationerne store og små borgere velkommen til verdens største Affaldsindsamling på lørdag fra 10-15

På lørdag den 19. september er der igen World Cleanup Day, hvor borgere samler affald i naturen i deres lokalområde. På den lokale genbrugsstation vil det være muligt at låne gribetænger og affaldssække, og personalet på genbrugsstationerne hjælper selvfølgelig med vejledning.

Efter indsamlingen indleverer borgerne det affald, de har indsamlet, og det bliver herefter vejet og registreret i det internationale World Cleanup Day register. Alle børn får udleveret et diplom.

På Vestforbrændings Facebook side, kan du følge med i, hvor meget der bliver indsamlet.

En ny tradition

Vestforbrænding gik sidste år ind i projektet og er med for anden gang. Vi håber på endnu en succes og har nu skabt en god tradition for en aktiv medvirken i den årligt tilbagevendende affaldsindsamling.

– Vi håber på stor opbakning på denne dag, hvor vi sammen med borgere i hele vores opland med 19 kommuner kan gøre en stor forskel for miljøet og gøre vores del af verden til et bedre og renere sted at opholde sig for både mennesker og dyr, siger kommunikationschef Per-Henrik Goosmann fra Vestforbrænding.

Der er ingen tilmelding til arrangementet, og du kan møde op når som helst i tidsrummet mellem kl. 10-15.

FAKTA: World Cleanup Day

World Cleanup Day er verdens største affaldsindsamling og engagerede sidste år cirka 20 millioner borgere i 187 lande verden over. Der blev indsamlet mindst 11,5 tons affald i Danmark på denne oprydningsdag på bare få timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top