fbpx
Skeetskytte vinder junior-DM
skeet-dm.jpg
Frederik Mast fra Vallensbæk stod øverst på skamlen til DM i skeet. Foto: Michael Mast
SPORT. Der skulle en nervepirrende omskydning til, før Frederik Mast fra Vallensbæk kunne kalde sig Danmarksmester i skeet

16-årige Frederik Mast fra Vallensbæk sikrede sig forrige søndag guldmedalje i juniorrækken til DM i skeet. Efter fem runder med hver 25 lerduer havde Frederik Mast og Jesper Larsen fra Jetsmark i Nordjylland begge opnået 105 træffere og skulle derefter ud i en nervepirrende shoot off. I shoot off skydes dubléer hvor der er to lerduer i luften samtidig, som skal rammes med to skud, indtil den ene skytte har ramt bedre end den anden. Begge skytter fik to træffere i første dublé, og da Jesper Larsen tabte duerne i anden dublé, kunne Frederik Mast sikre sig DM-guldet med sine to træffere.
Fredrik Mast startede sin skydning i Taastrup Jagtforening på deres baner i Hedehusene for knap to år siden og skyder stadig der. Sideløbende har Frederik i de sidste 5 måneder deltaget som ”bobler” i det nystartede talentudviklingscenter hos Københavns Flugtskytte Klub, som han repræsenterede ved DM. Den målrettede træning af juniorskytterne viste sig allerede at være særdeles effektiv, da Frederik Mast sikrede sig Danmarksmesterskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top