fbpx
Politiet søger vidner: 17-årig ramt af knivstik
2020-08-25_at_20-40-40_Fujifilm_X-T4_DSCF2291x.jpg

Foto: Robert Hendel

Politiet var massivt til stede efter et knivstikkeri i Brøndby Strand tirsdag i sidste uge. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY En 17-årig dreng blev i sidste uge stukket i det ene ben. Gerningsmanden er ikke blevet pågrebet, og politiet vil derfor gerne i kontakt med vidner til episoden

Københavns Vestegns Politi rykkede tirsdag aften i sidste uge talstærkt ud til Brøndby Strand i området mellem Kulturhuset Brønden og Brøndby Strand Centrum. Her blev en 17-årig dreng stukket med kniv i det ene ben. Den forurettede kom ikke alvorligt til skade, og han var ikke særlig meddelsom, da politiet afhørte ham.

Da politiet hverken kunne få oplyst, hvem der førte kniven, og hvor i området den 17-årige var blevet stukket, blev et større areal langs Strandesplanaden spærret af. Her søgte politiet med hjælp fra en hundepatrulje efter både gerningsmand, gerningsvåben og gerningssted. Arbejdet varede i halvanden times tid, dog uden resultat.

Gerningsmanden er stadigvæk ikke blevet pågrebet, og Københavns Vestegns Politi vil derfor meget gerne i kontakt med personer, der har overværet episoden. Har du set noget, der kan hjælpe politiet med at opklare sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Politiet eftersøgte området med hjælp fra hundepatruljer, dog uden at finde gerningsmand eller gerningssted. Foto: Robert Hendel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top