fbpx
Per Nielsen: Over to kampe viser vi, at vi er bedst
2020-09-26_at_15-21-54_Fujifilm_X-T4_DSCF1924x.jpg

Foto: Robert Hendel

Per Nielsen var godt tilfreds med sit holds indsats i weekenden. Foto: Robert Hendel
SPORT. Per Nielsen var godt tilfreds med sit mandskab efter sejren på 4-0 over FC Thy - ThistedQ. Især på et punkt er han imponeret over præstationen

Det er ikke til at se, at Brøndby inden denne sæson har måttet sige farvel til tre bærende profiler.

Holdet ligger suverænt i spidsen for Gjensidige Kvindeliga, og lørdag blev den position understreget med en storsejr på 4-0 i topopgøret mod FC Thy – ThistedQ.

Cheftræner Per Nielsen er generelt tilfreds med præstationen lørdag eftermiddag, selvom det muligvis ikke var holdets bedste kamp til dato.

– Vi har spillet bedre, end vi gør i dag, men vi er superdisciplinerede og får spillet os frem til nogle gode chancer. Og som vi også får sparket ind, vurderer cheftræneren.

Han er især tilfreds med præstationen, fordi holdet ikke har været samlet i de seneste to uger på grund landsholdspause og sygdom.

– Så de elleve, der startede inde, har ikke trænet sammen siden dagen før den første kamp mod Thy, så på den måde er jeg superimponeret af pigerne i dag, siger Per Nielsen.

Sejren betyder, at Brøndby på to uger har lagt behørig afstand til FC Thy – ThistedQ i toppen.

– Over to kampe viser vi, at vi er bedst mod det hold, der efter min mening har været næstbedst i lang tid, så jeg er meget imponeret over holdet i dag, lyder det fra Brøndby-træneren.

Ender Brøndby øverst i grundspillet, får holdet 10 point med over i slutspillet. Per Nielsen synes dog, at det er for tidligt at fokusere på slutspillet, når der resterer seks runder med 18 point at spille om.

– Turneringen i år er tæt. Holdene slår hinanden på kryds og tværs, og der er mange dygtige hold med i den her kvindeliga, siger Per Nielsen.

Han glæder sig i øvrigt over, at holdet har fået skrabet 22 af 24 mulige point ind på kontoen i denne sæson.

– Vi er glade for alle de point, vi har hevet hjem. Dem er der ingen, der kan tage fra os, siger cheftræneren for Brøndbys bedste kvindelige fodboldhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top