fbpx
Kom stærkt igen i bundbrag
Ejby-IF-kant.jpg

Foto: Jesper Ernst Henriksen

Ejby IF 1968 fik et enkelt point i weekenden. Arkivfoto: Jesper Ernst Henriksen
SPORT. Ejby IF 1968 fik et vigtigt point i bundstriden, da holdet hjemme spillede 2-2 med lokalrivalerne fra BSF efter at have været nede med 0-2.

J-Tech Arena i Ejby dannede rammen om et ægte bundbrag i Serie 2, hvor Ejby IF 1968 tog imod BSF.

Det var hjemmeholdet, som kom bedst fra start, og inden for det første kvarter af kampen blev det til flere gode forsøg, som burde være forvaltet bedre. Og når man ikke selv kan omsætte chancerne til mål, sker der ofte det, at modstanderen udnytter de mindste fejl.

Lørdag var ingen undtagelse, og BSF fik udstillet hjemmeholdets manglende skarphed i begge ender af banen. 0-1 holdt helt frem til pausen. Set med Ejby-briller hamrende ufortjent, men det var gæsterne formentlig ligeglade med.

I anden halvleg kom Ejby-spillerne ud med en fornyet tro på tingene. Det blev dog en gentagelse af første halvleg med en alt for uskarp offensiv. Det udnyttede BSF til at fordoble føringen.

Der gik dog ikke lang tid, før Niklas Bøgelund fik bragt spænding ind i kampen igen med en reducering på et straffespark. Målet fik hjemmeholdet til at tro på, at det også kunne gå Ejbys vej.

Heldet tilsmilede hjemmeholdet, da et forkølet spark røg forbi to BSF-spillere og passerede keeperen i gæsternes mål. Det bragte balance i regnskabet, og selvom begge hold jagtede det afgørende mål, blev det ikke til flere scoringer i kampen.

Med det ene point har Ejby IF 1968 nu fire point efter sæsonens første fem kampe. Jagten på flere point fortsætter på lørdag den 26. september, når Ejby IF1968 besøger oprykkerne fra Orient GI på Rødovre Stadion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top