fbpx
Fire på stribe: Glostrup fortsætter sejrsstimen
2_2020-09-02_at_17-49-25_Fujifilm_X-T4_DSCF3463x.jpg
Nokolaos Bøgvald Larsen gjorde det til 1-0 for Glostrup FK. Arkivfoto: Robert Hendel
SPORT. Glostrup FK har nu fire sejre i træk, efter de lørdag besejrede LSF med 3-0. På lørdag er der lokalopgør mod oprykkerne fra Vallensbæk

Lørdag tog Glostrup FK hjemme imod Ledøje-Smørum Fodboldklub (LSF). Glostrup FK kom med tre sejre i træk. Da kampen var slut, var de oppe på fire.

Kampen startede lidt afventende fra Glostrup FK, der var ramt af afbud og derfor lige skulle finde rytmen. LSF havde en god del af spillet, uden det førte til noget. Omkring midten af halvlegen kom Glostrup mere med i kampen og får sat et rigtig godt angreb op. Det ender på kanten i højre side, hvorfra der kommer et rigtig godt indlæg i hovedet på Nikolaos Bøgvald Larsen, der bare skal sætte panden på, så er bolden i kassen til 1-0.

– Vi bliver mere kontrollerende i løbet af kampen, uden rigtig at skabe noget. Vi holder dem fra at skabe noget, de har et forsøg, der går forbi mål, fortæller Henrik Kahr, formand for Glostrup FK.

Efter 82 minutter laver LSF en tilbagelægning, hvor deres målmand samler bolden op, fordi han misforstår situationen. Det efterfølgende inddirekte frispark får Jack Tudborg Wander spillet videre til Jonas Horup Damkjær, der sparker den op i nettaget.

– Der var en spiller, der brokkede sig til et gult kort. Han mente ikke, det var en tilbagelægning. Det er altid et dommerskøn, nogle vil dømme den, andre vil ikke, siger Henrik Kahr.

Efter 90 minutter har LSF kastet alt frem i håbet om en reducering. Det sker ikke, i stedet får Glostrup FK en contra, som Jack Tudborg Wander scorer på.

På lørdag står den på lokalopgør, når Vallensbæk IF kommer på besøg.

– Det kan godt blive en spændende kamp. Vallensbæk har et godt hold som oprykkere. De vi gerne spille fodbold og komme frem ad banen. Det vil vi også, når muligheden er der, så jeg kunne godt forestille mig en åben slagudveksling, siger Henrik Kahr.

Der må være 500 mennesker i alt på Glostrup Stadion, så der bør være plads til alle interesserede på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top