fbpx
Drømmer du om at gøre karriere inden for teater?
folkebladet.dk-www.snoghoj.dk-11-09-2020.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Eller vil du bare gerne have nogle redskaber til at udtrykke dig bedre og måske styrke din selvtillid?

Uanset om det er det ene eller det andet, du kan svare ja til, kan det være, at en teater højskole er sagen for netop dig. Her vil du nemlig indgå i et spændende og udviklende undervisningsforløb, hvor du vil lære en masse inden for blandt andet dans, sang og musik.

Et professionelt scenemiljø
Hvis du går rundt med en skuespiller i maven, er der ingen grund til ikke at forsøge at realisere skuespillerdrømmen. Det kræver dog en masse vilje og undervisning at blive opdaget i en branche som denne, hvor det nemlig kun er de bedste, der kommer igennem nåleøjet.
Du kan få den rette undervisning og et indblik i teaterverdenen på højskolen, og alt dette kan ruste dig til at komme længere med skuespiller- eller teaterdrømmen.

Der er tale om et professionelt miljø, og højskolen samarbejder med flere internationale skoler, så du har mulighed for at komme i kontakt med teaterfolk både inden og uden for landets grænser.

En helstøbt profil
På teaterhøjskolen er teater naturligvis et stort fokus, men der er også en masse andre kunstformer, du får indblik i. Dette gælder blandt andet dans og musik, som vil bidrage til at give dig en helstøbt profil, der kan hjælpe dig videre med dine teaterdrømme.
Der vil i øvrigt både blive arbejdet på områder som din krop, kropssprog, din stemme og dit sind, og du vil både skulle arbejde med dig selv og med andre.

Hvis en teaterhøjskole lyder som noget for dig, kan du med fordel læse mere om faciliteterne og om stedet i det hele taget. Skolen sørger for et trygt og sikkert miljø, hvor du vil have mulighed for at udvikle dig både fysisk og mentalt i løbet af opholdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top