fbpx
Borgmester: Vi står alle på mål for beslutningerne
2020-09-10_at_08-33-20_Fujifilm_X-T4_DSCF7051x.jpg

Foto: Robert Hendel

Borgmester Kent Magelund (S) underskriver årets budgetforlig. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Borgmester Kent Magelund (S) er glad for, at det atter er lykkedes alle seks partier at skrive under på årets budgetforlig. Det betyder blandt andet, at alle i kommunalbestyrelsen står på mål for beslutningerne

Borgmester Kent Magelund (S) er glad. Glad for, at han igen i år kan præsentere borgerne i Brøndby for et budget, som samtlige partier har sat deres underskrift på.

Ifølge borgmesteren tager årets budgetforlig udgangspunkt i kommunens strategi frem mod 2030.

– Der rammer vi med mange af tingene som for eksempel uddannelse og beskæftigelse. Som borgmester føler jeg, at der er en rød tråd, som vi kan følge i de næste ti år, siger Kent Magelund om aftalen.

Han vurderer, at de mange temamøder, som kommunalbestyrelsen har holdt i løbet af året, er en af grundene til, at forhandlingerne er gået, som de er.

– Vi har lært hinanden bedre at kende, og det tror jeg har haft betydning i forhandlingssituationen, siger Kent Magelund.

Brøndby-borgmesteren er især glad for, at budgettet på anlægssiden tilgodeser både børn og unge, de ældre og idrætten i kommunen.

– Så jeg føler, at vi rammer en stor gruppe af kommunens borgere, siger han.

På idrætsområdet fik kommunen i sidste ende indskrevet den nye springhal i Brøndby Strand i budgettet.

– Havde vi ikke puttet den ind nu, var den ikke blevet til noget, siger Kent Magelund.

I halvandet år har han været i dialog med gymnastikforeningen i Brøndby Strand om mulighederne for en ny springhal.

– De har fortjent det. Ligesom vi gør noget for fodboldklubben, gør vi også noget for gymnastikklubben, som også er en af de største idrætsforeninger i kommunen, siger Kent Magelund.

Beslutningen om at sætte springhallen blev taget på kommunalbestyrelsesmødet i sidste uge, og som med resten af budgettet var der bred enighed om at sætte pengene af.

– Det er vigtigt, at vi alle er enige. Så kan vi bedre stå på mål for beslutningerne, uanset hvem af os der møder borgerne nede i supermarkedet. Vi er 19 medlemmer, der er blevet enige, også selvom nuancerne måske er forskellige, siger Kent Magelund.

Han understreger samtidig, at han kommer til at stå fast, når der skal forhandles med de øvrige 97 kommuner.

– Vi har givet os rigtig meget på service, men jeg giver mig ikke på anlægsdelen. Der flytter jeg ikke så meget som et komma, lyder det fra Kent Magelund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top