fbpx
Bevar Vandgrunden
Debat.png
DEBAT.  

Når et område som Vallensbæk Nordmark forvandles fra landbrugsjord til boligområde, som det skete i slutningen af 1960’erne og begyndelsen af 1970’erne, er det vigtigt at bevare så meget som muligt af de tilbageblivende naturområder, specielt i Nordmarken, som ikke er født med de samme naturkvaliteter som Vallensbæk Landsby og Vallensbæk Syd.

Flere indbyggere er godt, men det må ikke være på bekostning af gode nærområdefaciliteter, og det er efter min mening i dagligdagen mere vigtigt, hvad der er inden for 500 meter, end hvad der er inden for en kilometer – det man kan gå til, bliver brugt langt mere end det, man skal bruge bil til.

Mine børn legede i det område som nu kaldes Vandgrunden, som med vild og frodig vegetation var spændende for børnene. De er nu flyttet hjemmefra for lang tid siden, men for mig er turen med hunden ofte rundt om søen på Vandgrunden.

Jeg vil derfor bede kommunalbestyrelsen genoverveje deres beslutning om at ødelægge dette naturområde, som med natur og rigt fugleliv har været der langt tidligere end Nordmarken blev udbygget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top