fbpx
2600-prisen til de ældres IT-redningsmand
2600-prisen.jpg

Anette Meier fra ArbejdernesLandsbank overrakte 2600-prisen til Bjarne Knudsen, der var blevet indstillet af Lone Grannon

Anette Meier fra ArbejdernesLandsbank overrakte 2600-prisen til Bjarne Knudsen, der var blevet indstillet af Lone Grannon.
GLOSTRUP. Bjarne Knudsen er stort set hver dag på Aktivitetscenteret på Sydvestvej, hvor han er formand for brugerbestyrelsen og hvor han utrætteligt hjælper de andre brugere, når telefon, tablet eller computer driller

Torsdag eftermiddag sad Bjarne Knudsen stille og roligt på Aktivitetscenteret på Sydvestvej med hovedet begravet i en tablet, der havde lidt problemer. Det gør han ofte. Så ofte, at Lone Grannon, der er leder af aktivitetscenteret, havde indstillet ham til 2600-prisen. Og netop som han var i gang med at hjælpe andre, overraskede Anette Meier fra Arbejdernes Landsbank ham med prisen.

– Bjarne arbejder utrætteligt på at skabe gode rammer for kommunens seniorer og alle andre, der krydser hans vej. Han er en uundværlig del af Aktivitetcenterets daglige drift og har med sin rolige og tillidsvækkende facon, sine faglige egenskaber, hjælpsomhed og nytænkende tilgang skabt sig en massiv følgeskare af taknemmelige, glade og tilfredse borgere og andre samarbejdspartnere, læste Anette Meier op af indstillingen.

Bjarne Knudsen er underviser i datastuen, hvor han hjælper pensionister med at knække koden til brug af computer og mobiltelefon, han er formand for centerets brugerbestyrelse, han er bestyrelsesmedlem i Danske Seniorer og Seniorrådet, han har været frivillig til Glostrup Festival og en masse andet.

– Glostrup Kommunes Byggemand Bob, Georg Gearløs og Supermand. En mand, der bringer det bedste frem i sig selv og andre, skrev Lone Grannon.

Bjarne Knudsen var selvfølgelig overrasket og glad for prisen.

– Det er helt naturligt for mig at hjælpe, når jeg har mulighed for det. Når jeg sidder med en computer eller en telefon, der er helt i udu og så finder ud af det, så siger de andre, der må være noget magisk i de fingre. Den får jeg rigtig ofte, siger han.

Han kan også godt genkende Georg Gearløs titlen.

– Vi har selvfølgelig en vicevært, men hvis det er noget, der skal gøres lige her og nu, så er jeg frisk på lige at gøre det, siger han.

2600 prisen

Formålet med 2600-prisen er at sætte fokus på og belønne gode gerninger i Glostrup, Brøndby og Vallensbæk. Hvert kvartal tildeler Arbejdernes Landsbank 2600-prisen til de personer, der selv eller i kraft af en organisation/klub har gjort en særlig forskel for byen og/eller byens borgere.

Kender du en ildsjæl, der fortjener at blive hyldet, så send din indstilling inklusiv din begrundelse via mail til 2600prisen@al-bank.dk. Næste deadline er den 8. april 2019.

Med prisen følger – foruden æren – et diplom og 2.600 kroner.

Dommerkomitéen består af Anette Meier fra Arbejdernes Landsbank, Mette Hviid Togsverd fra Folkebladet og Trine Louise Lehmann fra Glostrup Kommune.

Husk at prisen er en overraskelse, så lad være med at sige noget til personen, du indstiller.

Deadline for næste indstilling er mandag den 26. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top