fbpx
Otte smittede gør Glostrup til hotspot
IMG_0956.jpg
GLOSTRUP. I sidste uge blev otte personer i Glostrup testet positive for corona. Det er nok til at gøre Glostrup til hotspot i corona-pandemien

Glostrup havde i starten af corona-pandemien en kedelige førsteplads som den kommune med flest smittede. Hen over sommeren faldt antallet af aktive smittede til nul, men de seneste par uger er tallene steget igen. Sidste uge blev otte testet positive, hvilket svarer til 34,4 per 100.000. Det gør Glostrup til hotspot.

– Heldigvis er tallet otte, og det er noget vi har rimeligt overblik over og kan styre. Vi tager det selvfølgelig meget seriøst og arbejder tæt sammen med sundhedsmyndighederne, siger borgmester John Engelhardt.

Kommunen har allerede et godt overblik over smitten:
– Vi har en familie, der dækker det meste af de otte. På en af skolerne er der nogle børn og voksne, der er sendt hjem og til test. De skal ikke komme igen, før de er erklæret smittefri, siger borgmesteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top