fbpx
Klar til en ny sæson med gymnastik
SPORT. IF 32 Glostrup Gymnastikforening ser frem til en ny sæson, efter at den seneste blev afbrudt på grund af covid-19

Da Covid19 lukkede Danmark ned i marts, fik det stor betydning for IF 32 Glostrup Gymnastikforening.

Som det første blev den traditionelle forårsopvisning og de resterende træninger i sæsonen aflyst. Gymnaster, trænere og bestyrelse måtte se i øjnene, at der ikke blev lejlighed til at vise, hvad der var trænet på ude i salene siden september 2019.

Nu er der dog udsigt til, at der igen kan blive gang i den på halgulvene, og hos IF32 Glostrup Gymnastikforening glæder man sig derfor til at byde velkommen til sæson 2020-2021, der begynder den 31. august.

Foreningen har mere end 35 hold i programmet, der byder på alt fra familie- og børnegymnastik, sjipning for både børn og voksne, spring/rytme til parkour og konkurrencehold.
Udover den ugentlige træning vil der blive arrangeret specielle weekender, som i september og november, hvor sjipning er på programmet.

Bestyrelsen i IF 32 Glostrup Gymnastikforening holder sig hele tiden opdateret om de gældende retningslinjer om covid-19 fra myndighederne, ligesom den også lytter til anbefalinger fra interesseorganisationerne GymDanmark og DGI. Træningen vil blive afviklet ud fra disse retningslinjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top