fbpx
Flotte resultater af Vallensbækroere
Siri-Bach-Nielsen-og-Sara-Bressendorf-Andersen-Foto-Jan-Eriksen.jpg
Marie Bach Nielsen og Emilie Søndergaard var rykket en klasse op, men vandt alligevel suverænt deres toerkajak-løb. Foto: Jan Eriksen
SPORT. Ved weekendens danske mesterskaber på maratondistancerne imponerede roerne fra Vallensbæk Kano & Kajak Club med en stribe af gode resultater

På trods af en række restriktioner grundet Covid-19 blev de danske mesterskaber på de lange distancer i weekenden sikkert afviklet i Maribo. Med 22 tilmeldte roere viste Vallensbæk Kano & Kajak Club endnu en gang, at de mange timers træning på vandet giver pote. I stærk konkurrence med roere fra hele landet hev Vallensbækroerne hele 16 medaljeplaceringer hjem.

Stærke piger viste vejen

I år er flere af Vallensbæks unge roere rykket en klasse op. En oprykning betyder ofte, at det bliver sværere at hente medaljer. Det vidste Sara Bressendorf Andersen, Siri Bach Nielsen, Andrea Langelund og Naja Zwisler tilsyneladende ikke, for de tog alle sammen en række medaljer i weekenden i U16 klassen. Sara imponerede med to suveræne danmarksmesterskaber – det ene i enerkajak og det andet i toerkajak med Siri. Andrea sikrede sig i toerkajak sølv sammen med Emily Bonney fra Silkeborg, mens Naja i skarp konkurrence tog bronzemedaljerne sammen med Asta Søborg fra Køge.

I U14 pigeklasse var Marie Bach Nielsen og Emilie Søndergaard ligeledes rykket en klasse op. De to vandt suverænt deres toerkajakløb, mens Emilie sikrede sig en flot sølvmedalje i enerkajak.

U18 roere viste klassen

Klubbens U18 roere viste sig også frem på fornem vis. For Pernille Hostrup blev det til en suveræn guldmedalje i toerkajak med makkeren Astrid Reinholt fra Lyngby. Derudover sikrede Pernille sig to sølvmedaljer i enerkajak.

På herresiden stillede Marcus Blem også op i både toerkajak og enerkajak, og her blev det til to flotte bronzemedaljer i toerkajak med makkeren Kristian Kristensen fra Nybro-Furå Kajakklub.

To mesterskaber i kano

I kanodisciplinen sørgede Katja Eriksen i flot stil for to danske mesterskaber. Katja har vist stor fremgang i sin træning og sine præstationer, og det belønnede sig til de danske mesterskaber.

Til trods for at dåbsattesten peger på noget højere cifre, så ville klubbens masterroere også bidrage til medaljehøsten. Klaus Rørhauge hentede et dansk mesterskab i toerkajak med Kenneth Pedersen fra Amager i klassen +50 år. I +65 år fik Flemming Kristensen sølvmedaljer sammen med Flemming Brix fra Ry Roklub. Blandt de ”yngre” masterroere hentede Kim Brix Andersen og Jimmy Buchmann et sæt bronzemedaljer i klassen +45 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top