fbpx
Ejby Fårelaug arbejder videre
Fårelaug-1.jpg
Den nye bestyrelse består af Nick Papageorge, Ronnie Nielsen og Henrik Jørgensen. Foto: Flemming Ørhem
GLOSTRUP. Omkring Ejby Mose græsser en fåreflok, der bliver passet af Ejby Fårelaug, der netop har valgt ny bestyrelse

Der har været generalforsamling i Ejby Fårelaug, der blev afholdt hos Vej og Park på Paul Bergsøesvej. Formålet med foreningen er at passe fårene, der græsser omkring Ejby Mose. Medlemmerne hjælper med nogle af de praktiske opgaver men får til gengæld billigt fårekød, når lammene bliver slagtet. På generalforsamlingen blev den aktivitet diskuteret og der var forslag til den den fremtidige aktivitet.
Formand og kasserer blev genvalgt. Den nye bestyrelse består herefter af Nick Papageorge (formand), Ronnie Nielsen (kasserer) og Henrik Jørgensen. Der er plads til mange flere medlemmer i Ejby Fårelaug og man kan melde sig ind ved at kontakte formanden på 2nick.papageorge@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top