fbpx
Derfor elsker danskerne fodbold
folkebladet.dk-indkast.dk-11-08-2020.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: I dag er rigtig mange medieflader som fx indkast.dk fyldt med fodboldnyheder og opdateringer på forskellige fodboldklubber, resultater, klubskift og lignende.

I dag er rigtig mange medieflader som fx indkast.dk fyldt med fodboldnyheder og opdateringer på forskellige fodboldklubber, resultater, klubskift og lignende. Danskerne elsker fodbold, og det har de altid gjort. Lige fra den dag man kunne købe fjernsyn i Danmark, har seertallet altid været stort når der blev vist fodbold.

Dengang kunne en fodboldkamp få folk til at bruge mange penge på at købe dyre fjernsynsapparater, så de kunne følge med. De stigende tal gjorde allerede dengang, at flere Tv-kanaler købte rettigheder til at sende fodbold, så de kunne få flere seere.

Fodbold er et samlingspunkt
I dag ser man, at de store public service kanaler også viser fodbold. De gør det dog ikke kun for at få flere seere, men også få at vise noget i fjernsynet, som kan samle en stor gruppe mennesker uanset samfundslag. Det er nemlig alt fra højt- til lavuddannede, fra unge til gamle, på tværs af køn og samfundsklasser der repræsenterer den gruppe af befolkningen der ser fodbold. Det er altså en sport der rammer bredt, og som skaber en sammenhængskraft i det danske samfund.

Det er et emne, som man kan bruge timevis på at diskutere, og som næsten altid bliver taget op til familiefødselsdage, på arbejdet eller i skolen. På den måde er fodbold også med til at skabe relationer mellem folk, som måske ikke har ret meget andet end netop fodbold til fælles. Det er en stor del af den danske kultur.

Der er altså mange gode grunde til, at danskerne elsker fodbold, og at netop fodbold får så meget mediedække. Det er måske også det store mediedække der er med til at gøre interessen for fodbold større og få flere med på bølgen, fordi man netop ikke kan undgå at læse om det i medierne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top