fbpx
TV skal være centrum
fladskærme.jpg
Tre foreninger forærede to tv til Ældrecenter Hvissinge Foto: Anette Paulsen
GLOSTRUP. Ældrecentre Hvissinge har fået to tv foræret, så de kan lave sociale aktiviteter for beboerne

Fredag i forrige uge modtog Ældrecenter Hvissinge to fladskærm. David Meier fra vigør.dk, Bjørn Christiansen fra Loud’n’Proud og Tove Nika Lund fra Foreningen Hvissinges Venner har i samarbejde doneret de to tv til ældrecenteret.

På grund af corona har der været lukket ned for besøgende, pårørende og aktiviteter med de frivillige. Derfor ville de tre støttegrupper gøre en indsats i at forebygge ensomhed og isolation og fremme det sociale fællesskab. Med de to tv har afdelingerne nu mulighed for at vise film, lave quizzer, spille spil, høre musik og vise billeder fra gamle tider, som kan være omdrejningspunkt for samtale, nærvær og fællesskab for afdelingernes demensramte borgere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top