fbpx
Sportsvej spærret et år frem
Sportsvej.jpg
Sportsvej vil være spærret her det næste år Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. I det kommende år bliver det ikke muligt at køre ad Sportsvej til Trippendalsvej. Busser og beredskab kan dog godt komme igennem

Sportsvej mellem Kindebjergvej og Leddet i Glostrup vil fra den 3. august og frem til sommeren 2021 blive spærret for trafik på grund af etableringen af en ny regnvandsledning fra Nordre Ringvej til regnvandsbassinerne på kunstgræsbaneanlægget i Glostrup.

Gennemkørsel vil dog være mulig for busser og beredskab, og beboere på strækningen vil stadig kunne køre til og fra deres bopæl. Øvrige personbiler skal køre ad andre veje.

Den nye regnvandsledning er en afledt effekt af etableringen af Letbanen. Den kommer til at betyde, at der kommer øgede vandmængder i ledningssystemet. For at håndtere dette og samtidig begrænse de vandmængder, som løber ned gennem Ring 3 til Hovedvejskrydset, skal vandet ledes ad de nye rør til bassinet ved Stadion og dermed væk fra Ring 3.

Ledningen kommer til at løbe langs Kindebjergvej, ned ad Sportsvej og ind gennem Glostrup Boligselskab til kunstgræsbaneanlæg-
get.

1 kommentar om “Sportsvej spærret et år frem”

  1. Bent R. Hansen siger:

    Der er opsat skilte i begge retninger med al indkørsel forbudt, busser undtaget og arbejdskørsel tilladt. Mandag den 3/8 kørte 125 biler (i tidsrummer 15.50 – 16.50) igennem. Jeg kontaktede politiet telefonisk, og jeg ved at de også er kontaktet pr. mail. De vil se på det, men hvornår. Får dem der køre igennem en prøvetid? Gælder skiltningen ikke på Sportsvej? Jeg har set 2 skolevogne køre igennem, det skal nok give gode trafikkanter, når selv kørelærerne køre forbi al indkørsel med elever. Det er måske for at vise at det sker der ikke noget ved, for politiet er der ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top