fbpx
Præsidentskifte
Rotary-scaled.jpg
Jens Kærgaard Sørensen er ny præsiden efter Inge Sommer. Foto: privat
GLOSTRUP. Glostrup Vestegnens Rotary Klub har fået ny præsident. Det er nu Jens Kærgaard Sørensen

Glostrup Vestegnens Rotary Klub har haft udskiftning på præsidentposten. Afgående præsident er malermester Inge Sommer, malerfirmaet Sommer & Hebeltoft ApS, mens den nye er forhenværende HR-chef fra firmaet Brd. Klee A/S, Jens Kærgaard Sørensen, der får opgaven det kommende år.

En af de store normale aktiviteter for Rotary her om sommeren er at tage imod unge fra hele verden. På grund af Covid-19 pandemien kan det ikke lade sig gøre i år.

– Jeg vil derfor lægge vægt på projekter, som støtter socialt vanskeligt stillede børn i lokalområdet og ser derfor frem til at gennemføre ”Ønsketræet” i december måned i Glostrup Shopping Center og i Rødovre Centrum siger nytiltrådte præsident Jens Kærgaard Sørensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top