fbpx
Hospital udvider med to nye afdelinger
2020-07-13_at_17-37-30_DSCF0746x.jpg

Foto: Robert Hendel

Gildhøj Privathospital har åbnet to nye afdelinger i år Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Gildhøj Privathospital har udvidet med to specialer mave- og tarmkirurgi og hudsygdomme

Gildhøj Privathospital har i de seneste par måneder åbnet for behandlinger ved en mave- og tarmkirurg og en læge med speciale i hudsygdomme.

Ifølge privathospitalet oplever mange patienter med mave-, tarm- og hudsygdomme ofte lange ventelister i det offentlige sundhedsvæsen. Det er en udfordring, som Gildhøj Privathospital med de to nye investeringer, vil kunne afhjælpe.

– Vores patienter vil kunne drage nytte af at specialerne er samlet under et tag og dermed blive undersøgt på tværs af faglighederne og samtidig vil de lange ventelister kunne undgås, skriver hospitalet i en pressemeddelelse.

I front for afdelingen står speciallæge i mave- og tarmkirurgi, Lars Lindgaard, som er tidligere overlæge på Hvidovre Hospital.

Han ser frem til igen at være tæt på patienterne.

– Som tidligere overlæge på en stor afdeling har jeg bevæget mig længere væk fra den tætte patientkontakt, og jeg glæder mig derfor til kunne opbygge relationer til patienterne på Gildhøj, siger Lars Lindgaard.

Han kunne i sidste måned byde velkommen til Michael Heidenheim, der er specialelæge i hudsygdomme og tidligere overlæge på dermatologisk afdeling på Roskilde Hospital.

– Patienter med hudsygdomme har ofte behov for fremskyndet vurdering, diagnostik og behandling. Med etablering af en dermatologisk enhed på Gild-
høj kan vi afhjælpe venteliste problematikken som mange patienter finder uacceptabel, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top