fbpx
Er du blevet inviteret til en barnedåb? Læs om gode råd her
folkebladet.dk-xn-dbsgaver-9za.dk-09-07-2020.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Det kan være, at du har nogle i din familie eller i din vennekreds, der har inviteret dig til dåb. Dåben er en vigtig dag for mange forældre, fordi det er her, hvor barnet får sit navn. Det er en speciel dag, hvor alle de tætteste er med, og i har en dejlig dag sammen.

Men hvis det er første gang, at du er blevet inviteret til en dåb, kan det være lidt svært at få styr på alle detaljerne. Hvad skal du have? Hvad med gaven? Alt dette kommer vi ind på i denne artikel.

Dåbsgaven
Det er forståeligt, hvis dåbsgaven kan bekymre dig lidt. Du vil gerne give den perfekte gave, men det er svært at vide, hvad det præcis kan være. Der er mange forskellige muligheder – find inspiration til dåbsgaven her. Du kan godt føle, at der er et stort pres, fordi du gerne vil give barnet noget specielt især, hvis du har et tæt forhold til forældrene eller til barnet. Du har altid en mulighed for at spørge forældrene, hvis du har brug for lidt klarhed om, hvad de selv synes ville være godt til barnet. Ellers er det faktisk en personlig gave fra dig.

Outfit
Tøjet er altid en ting, som vi alle kan komme til at tænke en ekstra gang over. Du vil gerne passe ind, og det skal ikke være for hverdagsagtigt, men du skal heller ikke møde op i en gallakjole. En god idé, er at gå efter din egen mavefornemmelse over, hvad der er passende, og hvis nogle andre fra dine venner eller familie skal med, kan du altid lige spørge dem. Et par sorte jeans og en lidt finere top er altid et godt outfit. Det kan også være en kjole, der er en blanding mellem hverdag og lidt finere brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top