fbpx
50 år for tennisklub
Tennisklub.jpg
Bane 4 hedder nu Centre Kurt med inspiration fra den berømte Centre Court, den størte bane i Wimbledon. Foto: Glostrup Tennisklub
SPORT. Glostrup Tennisklub overraskede lørdag formanden under en holdkamp mod Hareskov/Værløse, da han nu har 50 års jubilæum i klubben

Kurt Søndergaard har været aktivt medlem af Glostrup Tennisklub i 50 år, og i den anledning blev han hyldet af medlemmer og familie. Tidligere formand Flemming Hansen holdt tale, og det blev afsløret, at en bane har fået Kurts navn, således at bane fire nu hedder ’Centre Kurt’.
Kurt har gennem de seneste 40 år haft bestyrelsesposter i klubben og de sidste syv år været formand. Han har også tidligere bestridt både formands- og kassererposten. Han er pt. også kasserer i Glostrup Samvirkende Idrætsforeninger. En ildsjæl, der brænder for sporten. Kurt har også i de sidste 29 år været sekretariatsleder i Tennis Øst, det tidligere Sjællands Tennis Union. Kurt er født og opvokset på Erdalsvej i Glostrup, men har i mange år boet i Solrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top