fbpx
Sommersjov igen i år
2019-05-12_at_15-49-57__DSC5488x.jpg

Foto: Robert Hendel

Brøndby Kommune arrangerer igen i år sommersjov for kommunens børn og unge. Foto: Robert Hendel (arkiv)
BRØNDBY. I år tilbyder Brøndby Kommune endnu engang på en lang række sommerferieaktiviteter for alle børn og unge i kommunen

Corona-situationen har lavet om på mange ting, og en lang række aktiviteter er blevet aflyst. Det gælder dog ikke årets Sommersjov i Brøndby.

Igen i år tilbyder Brøndby Kommune en lang række sommerferieaktiviteter for alle kommunens børn og unge, og det sker efter alle sundhedsmyndighedernes anvisninger.

Det er Brøndby Ungdomsskole, der står for Sommersjov, der giver børn og unge i Brøndby mulighed for at få en sommerferie med sjove, spændende og hyggelige aktiviteter.

– Efterhånden som Danmark langsomt lukkede op, begyndte vi naturligvis også at planlægge årets Sommersjov, forklarer Syed Aejaz Haider Bukhari (S), der er formand for Kulturudvalget i Brøndby Kommune og tilføjer:

– Så det er meget glædeligt, at vi nu kan tilbyde vores børn og unge en række spændende sommerferieaktiviteter, hvor man både kan få en god oplevelse, lære noget nyt, få en ny fritidsinteresse eller få nye venner.

Tilbuddene er målrettet børn og unge i Brøndby Kommune fra første til 10. klasse og tæller både aktiviteter, som man selv kan gå eller cykle til, og bus-ture, hvor man besøger lege- og oplevelsessteder længere væk som Knuthenborg Safaripark, Sommerland Sjælland og Tivoli.

– Vi har sløjfet enkelte aktiviteter, på grund af corona-restriktionerne, blandt andet vores koloni til Sverige. Men som det ser ud nu, kan resten af vores planlagte aktiviteter afholdes, siger Syed Aejaz Haider Bukhari.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top