fbpx
Rettelse: Flagstangen nåede frem til tiden
rettelse.jpg

erasers and pencil

BRØNDBY. I sidste uge skrev vi, at en streng vinter i Wisconsin i USA havde forsinket Margrethe-flagstangen, så den ikke kunne leveres inden dronningens 50 års fødselsdag den 16. april 1990. Flagstangen nåede trods udfordringerne med vejret i det amerikanske frem til Brøndby i dagene op til dronningens fødselsdag, hvor den blev hejst tidligt om morgenen, […]

I sidste uge skrev vi, at en streng vinter i Wisconsin i USA havde forsinket Margrethe-flagstangen, så den ikke kunne leveres inden dronningens 50 års fødselsdag den 16. april 1990.

Flagstangen nåede trods udfordringerne med vejret i det amerikanske frem til Brøndby i dagene op til dronningens fødselsdag, hvor den blev hejst tidligt om morgenen, hvilket man også kan læse i Folkebladet den 19. april 1990.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top