fbpx
Døgnrapporten
dognrapporten.jpg
HELE OMRÅDET. Uddrag fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport for uge 17 og 18

14-årige stjal lightergas
GLOSTRUP.
En politipatrulje rykkede tirsdag den 28. april klokken 16.40 til en anmeldelse om et butikstyveri fra byggemarked på Hermods Allé i Glostrup. En butiksdetektiv havde tilbageholdt to 14-årige drenge, idet de havde stjålet lightergas fra butikken. Patruljen afhørte dem i butikstyveri samt kontaktede deres forældre.


Tyveri fra have
BRØNDBY.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra have sket mellem søndag den 26. april klokken 19.00 og mandag den 27. april klokken 11.00 på Nybovej i Brøndby. Der var stjålet diverse havemøbler samt krukker.


Tyveri fra varebil
BRØNDBY.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Peugeot Boxer varebil sket mellem søndag den 26. april klokken 20.00 og mandag den 27. april klokken 06.30 på Tranumparken i Brøndby Strand. En rude var knust, og diverse værktøj samt støvsugere var stjålet.


Sigtet for kørsel uden førerret
VALLENSBÆK.
En politipatrulje standsede tirsdag den 28. april klokken 11.17 en 28-årig mandlig bilist på Holbækmotorvejen ved Vallensbæk. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret, som han erkendte i øjeblikket.


Cykler stjålet fra lastbil
BRØNDBY.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en Iveco Stralis lastbil sket mellem torsdag den 30. april klokken 17.00 og fredag den 1. maj klokken 02.00 på Midtager i Brøndby. Fem cykler var stjålet fra en ulåst sættevogn.


Personlige effekter stjålet fra bil
VALLENSBÆK.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Mercedes-Benz sket lørdag den 2. maj mellem klokken 01.00 og klokken 10.00 på Vejlegårdsparken i Vallensbæk Strand. En rude var knust, og personlige effekter var stjålet.


Uden kørekort og på narko
BRØNDBY.
En politipatrulje bragte en 25-årig mandlig bilist til rutinemæssig standsning fredag den 1. maj klokken 23.10 på Park Allé i Brøndby. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han blev ligeledes skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han erkendte begge ting.


50-årig uden kørekort
BRØNDBY.
En politipatrulje standsede fredag den 1. maj klokken 10.58 en 50-årig mandlig bilist på Folemarksvej i Brøndby. Mandens kørekort var administrativt inddraget, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte.


31-årig uden kørekort
GLOSTRUP.
Søndag den 3. maj klokken 21.07 bragte en politipatrulje en 31-årig mandlig bilist til rutinemæssig standsning på Hovedvejen i Glostrup. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret, som han erkendte.


43-årig uden kørekort
GLOSTRUP.
En politipatrulje standsede lørdag den 2. maj klokken 18.06 en 43-årig mandlig bilist på Odinsvej i Glostrup. Manden havde administrativt inddraget førerretten, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han nægtede.


I sager om indbrud og tyveri modtager Københavns Vestegns Politi gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top